don´t shoot the messenger


fråga mig inte vad det är för fel på denna tjej, för det är det nog ingen som vet. men detta är bland det sjukaste jag har sett. hundvalpar är ju den sötaste hundrasen som finns!
är ni djurälskare bör ni inte se denna filmen..
kungen


här har ni kungen, randy couture!karln är 47 år gammal..


raggarballe med svängdörr..


jag glömde blod. det är massa blod också!! detta skulle vara nåt för alla vampyrälskare att se..

once you go black, you go deaf


äntligen är jag stolt gymkortsägare igen. miraklet skedde runt 16 tiden idag. jag och maeks i 6 månader, det låter som en skön kombo!
nu skall jag titta ufc 118, det betyder svettiga vältränade karlar, i bara bringor. yummiiii!


jag hatar sprutor, jag hatar sprutor..


de senaste månaderna har jag hårat värre än ett gammalt kattskrälle! jag pallade mig iväg till sjukan för att se om allt står rätt till, kanske finns någon anledning till att mitt hår ej längre behagar sitta på mitt sköna huvud.

fru läkare börjar med att ställa några frågor.

fru läkare - röker du?

fitte - nej!

fru läkare - snusar du?

fitte - nej!

fru läkare - tar du anabola steroider?

fitte - det kan se ut så, men nej.

efter utfrågningen börjar hon krafsa runt i mitt hår.

fru läkare - du har ju tjockt hår!

fitte - du är tjock!

det sa jag inte. jag sa tack, men du skulle sett det innan jag tappade allt.

när hon krafsat klart.

fru läkare - oj vad rufsig du blev i håret!

fitte - haha ja, undra vad de andra där ute skall tro att vi gjort.

hon skrattade inte.

sen fick jag gå vidare och ta blodprov hos en äldre dam. jag fick sätta mig på en stol. hon var rutinerad. hon märkte hur nervös jag var.

äldre dam - vill du ligga?

fitte - nej tack, jag har tjej! men jag sitter bra. så länge jag slipper se eländet!

äldre dam - fina blodådror du har, det här blir inte svårt.

fitte - tackar, heroninister slänger ofta avundsjuka blickar på dem.

hon började prata, jag svarade. hon pratade i hundratjugi och jag försökte hänga med i svängarna. fan va blodprov vi tog! hon hann med att fråga om hela min uppväxt och fram tills jag var 19 år, på tre minuter.ps. jag hatar sprutor, jag hatar sprutor, jag hatar sprutor, jag hatar sprutor,jag hatar sprutor, jag hatar sprutor..


tröttast


jag var stressad till jobbet imorse. jag tog cykeln som vanligt. väl framme låste jag den aldrig.

efter en slitig arbetsdag kommer jag ut i regnet, går fram till cykeln och låser upp den, tror jag. bara det att jag flyttade låset från styret ner till däcket.

hur trött får man bli? jag låser en olåst cykel, när jag skall cykla iväg på den. och alx klagar på att jag sover hela tiden.


natten i några meningar


det är fredagnatt, eller lördagmorgon. här kommer ett litet kortare referat om natten.

jag däckar vid 22 snåret, det är en kombination av förmiddagsjobb och matkoma. fläskfilé, beasås, kräftor, äppelpaj, kexchoklad, inge kinder milk slice, två folköl och en halva gösser. sen var det bara, tack och godnatt.

02:00-03:30 lyssnar på min bleka granne och hans otrogna högljudda gapiga tjej, som skriker ikapp inatten. alx tröttnar ur, klär på sig och skall traska över. jag känner att detta kan bli episkt och slänger på mig några paltor och hakar på. ringer på, dem verkar tro att om dem är tysta nu så kommer vi glömma bort dem, men efter mycket övervägande vågar den bleka öppna. när han börjar prata inser jag att han inte kommer minns vårat lilla nattliga möte imorgon. han pudlar loss och jag kan inte vara arg då. det kan alx som öser på, you go girl!!

04:10-04:50 skjutsar min kära alx till tåget. åker sedan hem till ensamheten. det är nästan så jag önskar att dem skall börja bråka igen. då kan jag blunda och låtsas att jag inte är ensam.


kms


jag vill ha kinder milk slice nu!!!!

kinder milk slajjjjssss...!!!...

vart köper man kinder milk slice i avesta???

KiNdEr MiLk SlIcE
kInDeR mIlK sLiCe

jag har ätit två kexchoklad, en arraksrulle och en delicatoboll...
...sockerkickaaaaaad!!!


r-tard


jag cyklade förbi lidl när jag var på väg till coop för att handla. då slog det mig, lidl är en affär, jag borde handla där i stället för att cykla hela vägen till coop. så fick det bli, det enda problemet är att alla (ALLA) som handlar på lidl är utvecklingsstörda.

en såg ut som alexander bard, en annan hade grå pottfrisyr, var jättestor, såg pillemarisk ut och andades som darth vader. ett par var gamla och hade likadan joggingdress, troligt ursprung är nog lidl. nämde jag att de hade likadana skor också? för det hade dem. olika frisyrer dock, annars hade ju det vart pricken över i:t!

som sagt, alla som handlar på lidl är utvecklingsstörda. jag träffade tobbe på lidl. inte köping/kaffe-tobbe, det var min kusin tobbe.
knock on wood

 

 

tänka att stå där en regning dag, utan knäppa klipp på youtube, eller all bekräftelse på facebook eller värst, inget fitte.blogg.se. hua, hemska tanke! peppa peppa..

 

nu skall jag skynda mig hem och tanka ner hela internet!

 

 

 

 

 


birger ollonborgär det inte lustigt hur vissas utseenden kan passa så bra med deras namn?
det fattas bara att han får ett lodrätt jack i pannan.
det var detta artikeln handlade om.
hur du med en mening, kan förstöra en ung kille.


satan i gatan vad jag sov inatt. liggsåren fick liggsår! det är säkert det.

på tal om sår. här kommer en liten anekdot om en ung och orörd kille, som efter denna lilla historia ville fortsätta att vara orörd.

det är en lycklig men trött kille, som tagit sig med cykel till lasarettet i avesta. ni behöver inte frukta, han är inte skadad, han är där för att arbeta. eller arbeta och arbeta, ni vet ju hur mycket sommarjobbarna från gymnasiet jobbar (inte så mycket för er som inte visste det (nu fick ni lära er något idag också, var så goda)).

han hade haft tur, många av hans goda vänner hade inte fått något sommarjobb. men han hade dragit vinstlotten två gånger, sommarjobb både på kommun och landstinget, jackpot (hade han bott i usa hade han köpt pot för alla pengarna han kommer att tjäna).

med den lätta biten avklarad, fotbollsskolan. där han solat, tagit ner dampiga barn från krysset i fotbollsmålet, knuffat ungar i brännässlorna och städat allt kliniskt rent. nu var det bara fyra veckor sjukhus framför honom och lite välbehövligt sommarlov.

sjukhus, lukten av sjukhus gör mig sjuk tänker han. så sterilt. lukten.

det börjar lätt med lite vägning, ekg och utfodring av de äldre. dem äter välling. han hatar lukten av välling.

dagarna går, det blir rutin. en vecka kommer det niondeklassare och är där över dagen, nya varje dag. det var en bra vecka.

hade inte historien kunnat få slutat lyckligt där? nej, givetvis inte. en vacker dag får han ett uppdrag. han skall hjälpa en äldre tant som nyligen gått ner väldigt mycket i vikt. snabb viktnedgång betyder mycket lös hud. mitt bland alla dessa fladdriga saker kommer det vätska, vätskan har ingenstans att ta vägen. sår uppstår. det är där sommarjobbarn kommer in i bilden. han skall lyfta hud, sedan torka såren med det mest vedervärdigt illa luktande medlet du kan tänka dig. han nästan kräks av välling..

jobbet flyter på så bra det kan flyta på. han jobbar sig sakta men säkert uppifrån och ner. han kommer till ljumsen. det är hårigt, kladdigt, spindelväv och luktar. tanten säger

äldre tant som nyss gått ner mycket i vikt - denna musen bits ju i alla fall inte.

efter det tog jag över ansvaret om disken och kaffekoknigen.liggsår


äntligen. nu är det jag och sängen i åtta timmar. jag skall sova skiten ur den där sängen. jag skall sova så hårt, att sängen tror att jag käkat en karta viagra. jag skall ha liggsår när jag vaknar imorgon. jag skall gå och sova nu.


hej bloggen


eftersom några av er, eller ganska många vill se hur jag sminkar mig. därför skall jag börja videoblogga. här kommer den första videobloggen. videoblogg. video.

 

hihi, nu vet ni varför ni tycker att jag är så snygg!

 

ha det bra allihopa, hoppas ni gillar videon! *slängkyss*

 

 


six six sick


jag tycker alx var ovanilgt tillmötesgående angående mitt sjukdomsförlopp igår. hon köpte det med hull och hår. inga misstankar eller liknande. det var skönt att slippa stå till svars för att vara sjuk. jag gissar att det var så för då fick hon vara med och snaska loss på en onsdag. det är förvisso lillördag, men än då.

men gud vad hon skötte om mig. jag tror jag skall vara sjuk i många dagar till.


rest in piss


jag är sjuk, febrig och döende. det började imorse med träningsvärk, trodde jag. igår gymmade jag, bänkpress stod på schemat. jag lassade på hundra (100) kg. det har inget med historien att göra, jag ville bara skriva att jag tränade med 100kg i bänkpress. åter till historien, jag vaknade med vad jag trodde var träningsvärk. det var fel. jag har mördande febersmärtor. släng lite huvudvärk på det, så är jag nöjd.

alla minns den gamla tråkiga reklamen, "ni tjejer snackar om att föda barn". läst om kina killen som är på smällen http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article7533573.ab. och jag säger bara, tänk er en kille som är på tjocken OCH förkyld!!

lasagne


igår tog jag och snyggalx 22:11-tåget till avesta, det betyder ankomsttid till avesta 23:49. jag skulle upp och jobba förmiddag och lusten att gå från tåget ända hem var lika liten som en lillsjöpitt. liten alltså.
man jag pratade med mor tidigare på dagen när någon green hoppade höjdhopp, det gick tydligen bra, då är mor glad. hon sa att hon kunde hämta om hon var vaken, hon skulle också upp och jobba tidigt dagen efter. jag sa att hon verkligen inte behövde göra det.
23:51 står mor vid tågstationen. vilken snäll mamma jag har. inte nog med det, hon har med sig en matlåda till mig. men inte vilken matlåda som helst, det var mammas lasagne. det är världens godaste lasagne det. jag har tidigare sagt att jag skall gifta mig med den som kan göra en godare lasagne. några har försökt, när det var pojkar som försökte var jag orolig. men alltid med samma utgång. jag är ännu ogift.

men idag när jag läst min kära alxs blogg så misstänker jag att det kommer stå lasagne på bordet resten av vecken. det är bra, jag gillar ju lasagne.


jag kan sitta idag


för er som legat vakna hela natten och oroat er för min anala oskuld. den finns kvar. den är i säkert förvar. men tack för omtanken. det fanns väl ingen baktanke?


RSS 2.0