alla vatten

 
har alltid ansett att vara nykter på krogen är generalen i självplågeriets hackordning. varför jag utsatte mig för just detta i fredags kan ju anses som dumt, men det var lite kul och jag gick därifrån med ett par nya reflektioner och en hög med skämsmössor som skulle göra vilken hattrick som helst i nhl avundsjuk.
 
1. fulla tjejer på krogen. det kanske skulle räcka att skriva så, men jag är tydligen lite för elak. man får väl se det som en komplimang om en svettig knappt kontaktbar tjej är fram och hänger och klänger. men är man så full, måste man dricka en till shot verkligen? nu kanske damen i frågas hjärna fortfarande var med lite och ville skydda sig själv för shoten hamnade på hela armen och den var svart och såg kladdig ut. tydligen trodde tjejen att jag verkligen ville veta hur kladdig shoten var för det var fram och kladda igen. hade vit tröja för ovanlighetens skull och lyckades undvika de mesta slöseriet.
 
sen skulle jag få lite tips och råd om tjejer också, för jag är tydligen elak mot tjejer. jag har gått hem med kladdapan ett par gånger förut och tydligen några av hennes vänner, vilka fick jag inte veta. jag som trodde jag var snäll när jag ligger och låtsassover på morgonen när flickan travar iväg. jag skall tydligen bjuda på frukost på sängen, massage och skjuts hem. sen ge en romantisk kyss och ringa två dagar efteråt och bjuda ut på dejt. för det är tydligen snällare att lura i tjejen att jag är romantiskkomedikär än att visa vad jag känner. 
 
sen säger hon att du måste vara snäll mot tjejer och mot mina kompisar. då frågar jag om hon har några kompisar där som jag kan vara snäll mot, hehe. men det hade hon inte. attans, vet du någon annan som vill ligga då? då räcker hon upp handen och hoppar och säger jag, jag, jag.
 
2. walk of fame. efter avslutad tryckare och lamporna tänds, att få gå med en tjej från dansgolvet till jackutlämningen, ojojoj. att se pojkarnas ögon lysa. det var en fin avslutning på kvällen. hade jag vart full själv så hade man vart tvungen att byta lakan för det var massa svarta shotsfläckar på dem.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0