1000


det är mäktigt, detta är fitte.blogg.se:s tusende blogginlägg. med tusen inlägg kommer ett stort ansvar. jag har ju vart lite av en folkbildare.

saxat från wikipedia.

"Tusen, med siffror 1 000, är ett naturligt tal. I tiopotensform skrivs det 103. Enhetsprefixet för tusen är kilo och förkortas k.

Ordet tusen används ibland som synonym till uttryck som "många" eller "oräkneliga", exempelvis i ord som tusenfoting och i uttryck som de tusen sjöarnas land (vilket avser Finland)."

tusen anses alltså som något stort. ett exempel är när köpingstobbe frågar vad en förvuxen bambi kostar "vad kostar den? tusen spänn?". nu var ju tyvärr skötaren lite partypooper och säger att den är nog inte till salu. tråkiga människa.nu skall det firas hela natten och ingen kan fira hårdare och vildare än en bantare, här skall sugas på cosmopolitansallad. fest!! youngwildandfree, nästan.

Kommentarer
Postat av: Marjuanneli

Kan du vara den sexigaste pojkvännen? Det kan du! Tycker du ska vara nöjd med sexigaste, det är en viktig titel! Dem andra får nöja sig med vackraste, snällaste, mysigaste, odrygaste and so on.. Men sexigaste är viktigast. Så du kan se dig som viktigast. När jag inte är i behov av en odryg pojkvän vill säga.

2012-04-20 @ 02:33:08
URL: http://marjuanneli.blogg.se/
Postat av: Marjuanneli

Och young, wild and free? Young: behövs det ens kommenteras? Du är 28, inte 25. Wild: den kan du få för att jag är snäll. Free: hörru, be my guest.

2012-04-20 @ 02:37:35
URL: http://marjuanneli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0