bränd

strandpromenad i väntan på att nico skall vakna. han bara sover. sen pizza och öl till frukost, man måste älska semester. inge bakis sen igår heller. sjuk värld. efter maten skulle nico ta en massage och upp och vila på rummet. så det blev sol och bad i ensamhet, förutom alla andra som solade och badade bredvid. kan bli en massage för mig också, har tagit tills ungefär nu för att återhämta mig från förra knäckningen.


man går omvägar för att slippa hororna. jag nyper nico i stjärten för att slippa massageflickorna. råkar man ge dem en blick, om de så bara är en tom och död blick för att man tänker på nåt annats så har man ett halsband. ser jag ut som en bög? ser det ut som jag vill ha ett horhalsband? och är jag ful? ser det ut som jag måste betala för att få nuppa?


när man går längs gatan och det kanske är sex stycken massagenställen efter varandra, blir det som aporna i skogen som skriker och varnar de andra för rovdjur. fast nu skriker de första sen fortplantas det uppför gatan så de hinner ta fram de bästa massagtummarna eller armbågarna. men om jag inte stannade på det första stället, varför tror de att jag skulle stanna på det fjärde? vart erbjuden en gratis massage, undrar vad hon skulle ha betalt för då? troligtvis ett lyckligt slut. nu vart det inte ens en lycklig början.



i början var sexyboy kul att höra, man bröstade upp sig och tänkte att,fan jag är rätt sexig faktiskt. blir lätt tröttsamt i längden. kan bli ovant på kingen när inte alla tjejer vill ligga helt plötsligt. eller kingen var ett dåligt exempel..


när jag gick påstranden kom det fram två kinestjejer med sin kamera. jag trodde att de ville att jag skulle ta kort när de hoppade eller nåt. men de ville stå bredvid mig och bli fotade. det trodde nog att jag var brad pitt kanske. men de fick de göra, sen efter sa jag att det kostade 20 baht.


till mellis fick det bli snickers och leo.


det har blivit en lite spricka i äktenskapet. det har vart intensiva dagar med noll ensamtid. mycket småbråk som vi tidigare skojade om, men nu haft påriktigt. ett exempel är när jag tittade på bilderna från james bond-ön. när vi var där frågade jag nico om han ville ta kort på mig också, motvilligt gjorde han det. då hade jag redan tagit fina bilder på honom och fallosön. då när jag lite på skoj konfronterade honom om varför han skurit av fallosön på mitten? man ser ju inte att det är den grejen. som att ta foto vid eiffeltornet, men bara ta med några skruvar och någon järnbit på bilden. ja men jag var så trött på dig. så du gjorde det med flit? jag är väl ingen fotograf? så det krävs en fotograf för att fatta att man vill ha med hela grejen i bakgrunden? så höll vi på tills vi kom tillbaka till båten och jag fick dricka en öl och lugna nerverna.





här är bild på mig och avskuren fallos. det var så på alla bilder med mig. men när han själv tagit bara på grejen
då var hela med.. vattnet iförgrunden var tydligen mer intressant än toppen på fallos.





såhär ser fallosön ut i hela sin ståtliga prakt.


på väg hem igår satt en 18årig kille mellan mig och nico i taxin. jag sa innan jag somnade att nico skulle säga till mig om han började taffsa. men nico sa inte till så jag vaknade framme vid hotellet. jag är helt säker på att de satt och hånglade hela vägen. kan vara min fantasi som skenar, mina hjärnspöken, har jag låtit svartsjukan sätta sina klor i mig?


sådär då, att det skulle ta sån här lång tid innan jag brännde mig hade jag inte trott. klagade till nico att jag inte blivit nå brun. men du smörjer ju in dig för mycket. så mycket var det rådet värt, men är man dum nog att ta solråd från någon som kan bo på solen så får jag kanske skylla mig själv. som att ta råd från en blind om solglasögon, både angående om de är fina och om de är bra på sitt jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0