HÄMNDEN ÄR LJUVlig!!!


om det är någon av er som missat dansfilmen på fejjsbok så finns det ingen film på feejsbbok. till er som sett den, här kommer hämnden på uppladdaren. hämnden är ljuv. hämnden är en tävling. tävlingen heter gissa baken.

gissa baken. här är tävlingsdeltagarna.1. blekfet alkis. som snart skall börja träna och sola. men han måste bli lite piggare först. och nyktrare.

2. snygg och stilig kille i sina bästa år. han gillar långa skogspromenader (om de inte är förlagda i skogen).

3. va ska man säga?

4. redbullen gillar rocco och att bolla. och redbull.

5. larssun gillar att stå bakom tjejer och göra "face off" grejen med handen, fast ovanför deras hår.

här är baken.kameran har 12miljoner pixlar!!!! ända (det var ett tråkigt stjärtskämt) så räcker inte pixlarna till mer än den gigantiska rumpiiiishen. men den är bra saftig och god, det säger rövbert iallafall.

skriv numret på den ni tror att det är i kommentarsfältet och ert namn eller liknande, den som gissar rätt först blir etta och vinner tre gösser, tvåan vinner två gösser och trean vinner en puss i påsk. är det lagligt att lotta ut alkohol på bloggen? är det lagligt att lotta ut sexuella handlingar?


Kommentarer
Postat av: N!c

jag gissar på nr 2... och jag tycker att det är rasistik att skriva nåt fint om nr3 när du har skrivit en hel bok om de andra deltagre

2011-09-22 @ 22:38:48
Postat av: N!c

att inte skriva nå fint* menade jag

2011-09-22 @ 23:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0