snyft

 

 

fan också, vi som skulle göra en film om bruce lees liv, men vi har tyvärr överskridit det maximala antalet killar, så vi måste kvotera in en tjej, förslagsvis julia roberts i huvudrollen. hon har väl lite kines i sig? hon kan ju inte ha haft en stor, för det finns inga stora kineser.

så kan det låta under ett möte i hollywood om feministerna fick bestämma. utom det sista kanske.

hallå, är det inte ganska självklart att killar får spela killroller och tjejer får tjejroller? sen finns det ju några mellanting som till exempel lady gaga, men hon/han är ju som tur är sångerska/sångare, inte skådis.

anledningen till att det görs fler filmer om killar är ju att det har funnits och finns många fler häftiga killar som gjort coola grejer, som är värt att göra en film om. vilka balla tjejer finns det? marie curie, hon upptäckte radioaktiviteten och dog i cancer. men den rollen skulle många killar klara av att spela, i alla fall efter kimo terapin (killar är oftas flintisar efter trettio).

jag tittade på crank 2 igår och kan inte hålla med om snedfördelningen. det var jätte många tjejer med. okej att de flesta var nakna, men roll som roll liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0