i must break you


de visade curling idag på gymmet, man blir riktigt pepp på att träna när man tittar på curling. nästan lika pepp som att se rocky 4, när sylvester och dolph tränar inför den stora matchen. usa mot sovjet, the big nations collide.

rocky går tillbaka till sina rötter och kör gammal old school träning och ivan drago tränar i värsta high tech gymmet.

nu är ivan drago aka dolph lundgren med i melodifestivalen. så lätt var det att rasera min idol som jag hade som liten grabb.

men nu tillbaka till curlingen, det lilla jag såg så verkade damerna mer intresserade av att high five:a efter varje ”slag”, ”knuff”, ”puff” eller vad det nu kan kallas för när de skickar iväg sina stenar. det var två sekunder ”puff”, fem sekunder sop och tio sekunder high five. high five:andet kan ha varit i slowmotion också, men jag är inte riktigt säker på den uppgiften, det kan lika gärna ha varit att damerna var trötta i armen efter den stora kraftansträngningen de gjort och att det därför gick lite segare i high five rörelsen.

 

lite Curling nyheter. curling är ju en sport i ständig evolution, så redan till nästa os är det snack om att de skall få sladdlösa designer dammsugare, äntligen får de slänga de där gamla kvastarna, skönt!

 

förövrigt är curling väldigt likt det klassiska kortspelet, kung och städare. där kungen slänger kortleken på golvet och städaren får som namnet antyder, städa upp kortleken från golvet. men i curling är det istället för en kortlek, en sten som kastas på isen och de andra får finna sig i att sopa efteråt.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0