recycle


en gammal tjejkompis till mig, som är jättesöt och fin på alla vis. men det var en grej som hon störde sig på hos sig själv. efter en tid och mycket efterforskning, tog hon kontakt med nackakliniken i stockholm. allt verkade bra där, så hon bokade en tid.

väl där bad hon läkaren om största möjliga diskretion, för det är lite pinsamt kan hon inte låta bli att tycka. läkarn lovar att inte berätta för någon mer än sköterskan som skall närvara och assistera vid ingreppet.

efter operationen när hon vaknar upp i sin sal, står läkaren där och berättar att allt gick bra. att hon nu är lite mer "normal" där nere. fladdermusvingarna är borttagna, för att tala klarspråk.

hon gråter en skvätt av glädje och tackar som hjärtligast, men hon kan inte låta bli att fråga om blombuketterna som står brevid hennes säng. det är ju tre stycken. du skulle ju inte berätta för någon?
läkarn berättar att den ena är från han själv för att hon vart så snäll och trevlig, den andra är från sköterskan som också fattade tycke för henne. den tredje är från herrn på våningen ovanför, som tackar för sina nya öron.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0