det är bara att kriga


kriget rullar på. gjorde en liten fuling nyss. behövde lite information, så jag tog hjälp av en klassisk stridsteknik. den trojanska hästen. denna gången var den i form (smygreklam!!) av en kebab med bröd. redbullen skulle aldrig släpa in en häst i lägenheten tänkte jag, om den inte är slaktad förstås. så det blev till att gömma sig bland köttslamsor och sås. mycket riktigt fick man komma in då. dumt att gömma sig i mat bara. höll ju på att sluta upp bland rödvinet i magen på karln, fin död hade det vart.

redbullen hade fått reklam från ica. tydligen var det rea på kyckling. men han måste ha läst fel och trott att det var rea på handfat, om han nu ens kan läsa. kan ha vart bilder, för det gillar han, stora och färgglada bilder skall det vara. det roar. 

det är ju två stycken som samsas om en blogg. redbullen och hans pa. anledningen till att jag skriver pa och inte personlig assistent är för att det är större chans att han läser då. han har lite svårt med koncentrationen vid längre ord. han börjar pilla med andra grejer, oftas pung och penis då han är översexuell. detta är ännu ett tecken på att han kan ha haft en och annan störning i utvecklingen. det går rykten om långa och högljuda onanisessioner på flåsis. folk har flyttat på grund av tjuten. sessionerna kan pågå upptill 5dagar. då kommer antingen hans mor eller personalen från lokala pizzahaket upp med mat till han. han måste givetvis matas då han har "händerna fulla". han har nyligen upptäckt att han kommer åt prostatan samtidigt som han våldsrunkar med andra handen. då är det inte lätt att på egen hand få in pizza med extra kebab i munnen.

men nu skall vi komma tillbaka till hans läskunskaper, eller snarare brist på dem. han ingår i två av de tre grupper av människor som procentuellt mest lider av dyslexi. svårt ord.elakt mot dem som har det. han skulle till doktor, men innan var han tvungen att fylla i ett papper med vad han hade för fel. då hade han skrivit diselyxa. jaha, du har diselyxa ser jag sa läkaren. berätta mer.

första gruppen är ishockeyspelare, 52% har ingen läs- eller skrivkunskap. resten kan inte läsa eller skriva.

sen har vi bruksarna, de kan sitta med fötterna på ett bord. men läsa kan de inte.

sista gruppen är kungar. men varför skall man kunna läsa när man kan ha någon som gör det åt en? och får man välja mellan att lära sig läsa eller sitta alternativt ligga med mad kaffeflickor efter maten så försår jag att ingen kung kan läsa.

bjurlingspojken tillhör de två första grupperna. om det nu är dyslexi, ren latheteller brist på koncentration som gjort han läsokunnig är det ingen som vet. men vi vet att han inte kan läsa. så för att han skall få ut nåt av detta inlägget så ger jag honom detta.

här är bilden på redbullen. det är han som har vit,röd,svartrutig skjorta och svarar på frågan hur mycket 2+2 är. så här mycket är det svarade han stolt och höll upp sina fingrar. man vill ju inte vara elak så vi sa att det var rätt. klappade han på huvudet och gav han en godis. han kanske sov på den mattelektionen när de lärde sig 2+2, det vet man inte så man skall inte vara för snabb att dömma.
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0