fhuket


klockan 08:15. på med rosa biskjortsen, nu är det frukosttime..

segare än segast.

får papprena till flyg och allt till phuket levererat till hotellet. allt lagt i numrerade kuvert. blir inte så mycket mer charter än så. men det är inget att se ner på. gillar att slippa tänka själv. har ju haft flickvän. skönt att få bli vallad ett tag.

checka ut vid tolv, men först lite plask i poolen. om jag lämnar min dricka i kylen på hotellrummet, får jag betalt för den när vi checkar ut då?

taxin till bangkok och det väntande flyget där går 13:30, hinner med en sista promenad. kommer fram till att nico inte ens vart ner till stranden.

väl i taxin på väg så känner jag att det skall bli riktigt skönt att få dra till phuket och få uppleva det genuina och äkta thailand. men man får passa sin toung så man inte babblar om hur fula alla är, det kan vara svenskar.

somnade direkt i taxin, men vaknade hela tiden av att huvudet slängde hit och än dit. måste sett ut som en i publiken på tennis i båstad. gubben körde som en galning, och det var mer guppsug i magen än under en bergochdalbanetur.

allt flöt på fint på flygplatsen och vi fick tid över till käk. hamburgare och pommes fick det bli. den tolvte burgaren på resan. nico sammanfattade ganska bra när vi fick in maten. "man blir lika förvånad varje gång". och menade att burgarna är så små. de är typ som tiokronosburgarna på mcdonken. tänk om en amerikan skulle se en sådan.

kommer fram till nya hotellet vid 19. går ut och kollar läget. är hemma vid 21. hann med två stora öl och ett besök på donken. det var väldigt trevligt.

nu skall det föröka sova, om hororna kan vara tysta på gatan nedanför. vi skall upp tidigt imorgon och besöka phi phi the beach öarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0